Rasmus Rygaard

Rasmus Rygaard skifter de vante omgivelser i Danmark ud med det i mange øjnes bedste ikke ivy-universitet, Stanford University, på undergraduate niveau.

Det er skam ikke en nem process, og som Rasmus så rigtigt gengiver i sin blog, er der ikke megen hjælp at hente på nettet eller andetsteds hvis man vil hoppe direkte fra studentervognen i Danmark til beach buggyen i Californien. Men med vilje, hårdt arbejde og troen på sig selv kan det sagtens lade sig gøre.

For at skabe et billede af hvor fantastisk det er at få chancen for at studere på Stanford, ud over selve det at mulighederne derefter for at komme ind på andre universiteter er uendelige, er det måske passende at nævne en række af de personer der er udsprunget derfra: Yukio Hatoyama(tidl. Japansk premierminister), tidl. amerikansk præsident Herbert Hoover, tidl. amerikansk udenrigsminister Warren Christopher, tidl. israelsk premierminister Ehud Barak, Tiger Woods og så selvfølgelig 28 af de 400 dollarmilliardærer der findes i verden(Forbes’ liste).

Rasmus Rygaard er så venlig at fortælle os om ansøgningsprocessen, fra tests til anbefalinger og essays. Selvom karakterer langt fra er alt når man søger ind på skoler i USA, test scores og essays er ligeså vigtige, skyder Rasmus på at en karakter på omkring 10 er nok til at have en god chance for at komme ind. For hans vedkommende søgte han ind med omkring 11 i snit.

Læs mere på Rasmus’ egen blog her: http://studentstudent.posterous.com/ og her: http://blog.udiverden.dk/rasmusrygaard/2010/07/29/sat-succes/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *